Вторият период на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед трябва да

...
Вторият период на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед трябва да
Коментари Харесай

Гари Невил: Стига мъки! Сложете край на тази агония между Юнайтед и Роналдо

Вторият интервал на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед би трябвало " да завърши ", колкото се може по-скоро, съгласно някогашния футболист на клуба Гари Невил.

Португалският нападател, който неотдавна означи 700-ия гол в кариерата си, всекидневно е запаса при новия управител Ерик загар Хаг този сезон. Той беше оставен отвън състава и при равенството с Челси в събота във Висшата лига след гневната му реакция, откакто бе неизползвана запаса против Тотнъм в дуела през седмицата.
 Близки на Роналдо: Напусни Манчестър Юнайтед!
Близки на Роналдо: Напусни Манчестър Юнайтед!

Оферти обаче липсват

" Кристиано Роналдо би трябвало да отиде някъде другаде и да играе всяка седмица, тъй като той не приема да е на пейката ", сподели Невил пред Sky Sports.

Роналдо се прибра в тунела минута преди края на мача на Юнайтед против Тотнъм, извоюван с 2:0, като това държание Невил окачестви като " неприемливо ".

" Това е вторият път, в който Кристиано Роналдо си потегля от " Олд Трафорд " и се качва на колата си, преди съотборниците му да са се прибрали в съблекалнята ", напомни Невил.

" Единственото, което могат да създадат Кристиано и клубът, е да се съберат идната седмица и да сложат завършек на връзките си ", предложи Невил.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР