Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) се класира на девето място

...
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) се класира на девето място
Коментари Харесай

Дубълът на Локомотив изпълни най-важното

Вторият тим на Локомотив (Пловдив) се класира на девето място в одеве завършилото състезание на Югоизточната Трета лига. Представянето на отбора разяснява пред Sportal.bg Христо Телкийски от треньорския щаб на Локо. 

„ Изграждане, развиване и консолидиране на младите ни играчи в първия тим на клуба. Това е целта в работата на Локомотив II (Пловдив). Резултатите в мачовете му са от второстепенно значение. Смятам, че изпълнихме най-важното. Футболистите ни Петър Андреев, Тодор Павлов и Иван Михайлов играха за представителния тим на клуба в Efbet Лига. Ефе Али пък ще стартира подготовка за новия сезон в първия тим. В последните ни мачове от одеве завършилия сезон на Югоизточната Трета лига дадохме късмет на много от по-малките момчета. Доволни сме от показаното. За новия сезон ще вземем 8-9 от по-малките във втория тим. На лице са и други позитивни неща. В мачовете се опитваме да постановяваме надзор над играта, да владеем топката. Искаме да градим нрав на победител – спечелихме девет следващи мача. Постигнахме и положителни резултати в срещите с най-силните. Победихме първенеца в Несебър с 3:0, втория Черноморец (Бургас) с 2:1, четвъртия Загорец с 4:1 в Нова Загора “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР