Вторият най-популярен мексикански боксьор Хайме Мунгуя направи сериозна заявка за

...
Вторият най-популярен мексикански боксьор Хайме Мунгуя направи сериозна заявка за
Коментари Харесай

Мунгуя се цели в Канело след впечатляващ нокаут

Вторият най-популярен мексикански боксьор Хайме Мунгуя направи сериозна поръчка за борба с Канело Алварес, откакто нокаутира в девети рунд Джон Райдър в борба от супер междинна категория. Мунгуя четири пъти пращаше в нокдаун противника, преди да го нокаутира. Изборът за бинтка с Райдър е стратегически, защото Райдър представляваше освен войник от топ 10 в супер междинна категория, само че и най-скорошният кандидат на Канело, опция за непосредствено измерване на силите на Мунгуя. 

Мунгуя реализира най-хубавия резултат, на който можеше да се надява, като нокаутира Райдър в девет рунда, пращайки го четири пъти в нокдаун пред близо 11 000 почитатели в Footprint Center във Финикс, Съединени американски щати. Това е 43-ата победа от 43 мача за Мунгуя, който има и 34 нокаута.

Трябва да се означи също, че въпреки Райдър да говореше, че е пред пенсиониране, не се показа едва на кръга.  Всъщност само един рунд преди Мунгуя да го нокаутира, Райдър може би изигра най-хубавия си рунд в дуела, противодействайки дейно с къси десни и бързи леви крошета в тялото.

На 27-годишна възраст и с 43 дуела зад тила си, Мунгуя очевидно е подготвен да се изправи против Канело Алварес.

" Вярвам, че това ще бъде страхотна борба за Канело, за него, за всички нас. Искаме най-хубавото и чакаме най-хубавото ", съобщи Мунгуя на конференцията след дуела, преди да се обърне към рецензиите за силата си и последните си изяви. " Винаги е отлично да бъдеш непретенциозен и почтен с почитателите. Това е и страхотна мотивация, когато хората не имат вяра в теб. И това е отговорът, който желаех да им дам - страховит дуел, който да отговори на всички подозрения отпреди, само че в този момент сме подготвени. "

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР