Вторият мемориален турнир „В памет на Георги Марков“ стартира в

...
Вторият мемориален турнир „В памет на Георги Марков“ стартира в
Коментари Харесай

Втори мемориален турнир в памет на Георги Марков

Вторият мемориален шампионат „В памет на Георги Марков“ започва в понеделник на националния стадион „Васил Левски“.

Надпреварата се организира за втора поредна година, като 16 мача ще се изиграят в интервала от 25 юли до 28 юли.

В шампионата ще се включат осем тима от набор 2008. Участници на тазгодишният Мемориал ще бъдат ПФК Септември София, ПФК Левски София, ПФК Ботев Пловдив, ПФК Пирин Благоевград, ПФК Локомотив София, миналогодишният първенец ФК Национал София, ПФК ЦСКА-София и ФК Звезденбург Бургас.

Отборите ще бъдат разпределени в две групи по четири тима, като ще изиграят три мача в груповата фаза през първите два дни на шампионата. След това участниците, класирали се на първите две места в групите, ще продължат към полуфинали и финали.

Полувремената ще бъдат по 30 минути, регламента общоприет за формат футбол 11, като взимайки под внимание характера на шампионата, групата за мача на всеки тим може да бъде до 25 футболиста, като всички те могат да вземат присъединяване в дуела, само че промените би трябвало да бъдат осъществени на най-много 3 пъти през втората част.

Надпреварата нямаше да се реализира без съдействието на SportFinders / Sport Talents, които ще излъчат всички мачове онлайн, LAP.bg, които ще запаметят в снимков материал и второто издание, Paramedics Bulgaria, които ще обезпечат здравното обслужване на терена, също без поддръжката на Български футболен съюз, Национална спортна база, JOMA – Bulgaria, Uhlsport Bulgaria, минерална вода „Горна баня“, ПФК Септември София и близки и другари на Жоро!

Ето и програмата на шампионата:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР