Вторият мандат е сериозната възможност България да има правителство, коментира

...
Вторият мандат е сериозната възможност България да има правителство, коментира
Коментари Харесай

Христо Иванов призовава ГЕРБ и ДПС да се включат в разговорите с ПП

Вторият мандат е сериозната опция България да има държавно управление, разяснява Христо Иванов

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява в Пловдив, че вторият мандат е действителна опция страната да има постоянно държавно управление и прикани ГЕРБ и Движение за права и свободи да се включат в диалозите с мандатоносителя, които не престават и през днешния ден, съобщи.

Според Иванов третият мандат крие доста незнайни и партиите не трябва още от в този момент да се концентрират върху него.

" Вторият мандат е сериозната опция България да има държавно управление. Призовавам ГЕРБ и Движение за права и свободи да се включат в консултациите, през днешния ден има следващ кръг за разработване на декларация за национални цели. Това изпитание изисква отговорност, тъй като другояче излиза, че те нямат никакво желание и не поставят старания за основаване на държавно управление. Сега е моментът да покажем, че сме подготвени да приказваме за цели и за национални задания и в последна сметка на тази база да стъпи едно допустимо ръководство, тъй като страната има потребност от ръководство ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР