Вторият магазин на Xiaomi в България отвори врати в Sofia

...
Вторият магазин на Xiaomi в България отвори врати в Sofia
Коментари Харесай

Xiaomi откри втори магазин в Sofia Ring Mall

Вторият магазин на Xiaomi в България отвори порти в Sofia Ring Mall, етаж 1, с цел да зарадва всички почитатели на марката с още по-широка селекция от новаторски артикули.

Откриването на още един Xiaomi обект в България е от основно значение за затвърждаването на позициите на марката в страната и показва желанието на компанията да е допустимо най-близо до крайния консуматор.

За да зарадват още повече своите почитатели, от Xiaomi са подготвили игра с награди, която започва незабавно след откриването на новия обект.

Всеки, посетил оторизирания магазин на Xiaomi в Sofia Ring Mall през месец февруари, ще може да взе участие в игра с 10 страхотни награди, измежду които най-новия смарт телефон на марката от серията Redmi Note - Redmi Note 13 Pro+ 5G, смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro, електрическа тротинетка-скутер, прахосмукачка-робот, пречиствател за въздух, еър фраер и други смарт устройства на марката.

Компанията кани всеки да отиде и прегледа магазина, да попълни ваучър за присъединяване, да го пусне в урната на касата в магазина и да тества шанса си.

В допълнение към разрастването на физическите обекти Xiaomi подхваща значими стъпки и в посока възстановяване на онлайн наличието си, с цел да обезпечи допустимо най-хубавото онлайн преживяване за своите консуматори. Тази година формалният онлайн магазин на марката следва да бъде усъвършенстван, с цел да обслужва българските консуматори още по-бързо и качествено. Инициативата е в сходство с задачата на Xiaomi да направи висококачествените технологии налични за всички.

 Xiaomi откри втори магазин в Ринг Мол
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР