Вторият квалификационен кръг в Лига Европа стартира днес, а в

...
Вторият квалификационен кръг в Лига Европа стартира днес, а в
Коментари Харесай

Квалификации в Лига Европа: На какво да заложим в българските мачове?

Вторият квалификационен кръг в Лига Европа започва през днешния ден, а в богатата стратегия от мачове участват и цели четири български тима. Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локомотив Пловдив ще се опитат да стигнат допустимо по-далеч във втория по величина европейски клубен шампионат, само че за тази цел би трябвало да преодолеят трудностите си в квалификациите.
Нашият екип от типстъри изготви прогнози за идните четири мача с българско присъединяване, поставяйки на разбор противниците на нашите представители, както и моментната форма на българските тимове. Ето и нашите оферти за идните четири мача:

18:30 часа: АЕК Ларнака - Левски
Столичният гранд Левски започва чудесно присъединяване си в Лига Европа, надигравайки Ружомберок с безапелационното 4:0 в общия резултат от двата мача. " Сините " демонстрираха, че се намират в добра форма на старта на сезона, а това несъмнено се отразява и на самочувствието на тима. От друга страна АЕК, който приключи на второ място в кипърското състезание през предишния сезон, преодоля мъчно непретенциозния Петрокуб с минимални победи и в двата мача.
АЕК на процедура към момента не е навлязъл в темп, откакто мачовете против Петрокуб бяха първите и единствени публични срещи за новия сезон. Това до известна степен дава преимущество на българския отбор, който към този момент е почнал своето обиграване и натрупа игрови минути. Букмейкърите дават преимущество на АЕК в първия мач, само че " сините " се намират в отлична кондиция, с цел да покажат, че разполагат с нужната класа да се оправят с отбора от Кипър, въпреки и като посетител.

20:30 часа: ЦСКА - Осиек
Другият огромен гранд от столицата - ЦСКА , също се оправи по безукорен метод в първия квалификационен кръг, осигурявайки си класирането още в първия мач на " Българска войска " с красноречивото 4:0. От друга страна обаче клубът се намира във вътрешна мини рецесия, която води и до неубедителна игра и резултати на терена. Както е известно, Добромир Митов бе отхвърлен от своята служба, а на негово място публично бе назначен Люпко Петрович.
Хърватският отбор, който приключи трети през предишния сезон на локално равнище, стартира новия си сезон предишния уикенд, побеждавайки с 2:0 тима на Славен Б. в мач от шампионата. " Червените " по нищо не отстъпват на своя противник, само че проблемите към клуба и моментната им форма на процедура вършат дуела изцяло непредсказуем. Все отново " армейците " са притиснати до стената и непременно ще търсят победа, с която да успокоят пристрастеностите на почитателите.

20:30 часа: Локомотив Пловдив - Спартак Търнава
Два тима, които завоюваха Купата на своите страни през предишния сезон, се изправят един против различен в спор за продължение в конкуренцията Лига Европа. Локомотив започва сезона с две победи и две загуби, като едно от провалите бе против първенеца Лудогорец. Пловдивчани обаче не играят по никакъв начин неприятен футбол и сигурно имат своите шансове и в Лига Европа, в случай че разкрият капацитета, с който разполагат.
Спартак Търнава се добра по знамение до европейските шампионати, а това стана с помощта на извоюваната Купа на Словакия с дузпи против Жилина в края на предишния сезон. Иначе отборът от Търнава през предишния сезон бе в долната половина на таблицата и играеше плейофи за оставане в елита на страната. Локомотив несъмнено е кадърен да завоюва мача, а това ще бъде и търсеният резултат от домакините, преди значимия реванш на непознат терен. 

22:00 часа: Валур Рейкявик - Лудогорец
И най-после - първенецът на България Лудогорец . " Орлите " бързо-бързо излетяха от Шампионска лига след проваляне от унгарския Ференцварош, само че те получават втори късмет за изява в Европа. Разградчани демонстрират добра игра в офанзива по българските терени, само че към момента имат пропуски в отбрана, където към момента търсят оптималния си състав.
Шампионът на Исландия Валур също отпадна безславно от Шампионска лига от отбора на Марибор, само че ще срещне още едно съществено тестване в лицето на Лудогорец. През този сезон отборът от Рейкявик е ужасно неоснователен и се намира в средата на подреждането в Исландия. Очаква се Лудогорец да господства на терена, въпреки и да гостува, а поради положителната им игра в офанзива - и да завоюват мача. По-рисков залог би бил " орлите " да завоюват мача с хендикап (с два гола разлика).


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР