Вторият избягал от затвора – Радослав Колев, веднъж е правил

...
Вторият избягал от затвора – Радослав Колев, веднъж е правил
Коментари Харесай

Вторият беглец от затвора Радослав Колев е правил опит да се свърже с брат си

Вторият избягал от пандиза – Радослав Колев, един път е правил опит да се свърже с брат си Христо. Това сподели пред bTV самият Христо Колев.

Бащата на Радослав пък има вяра, че синът му е още жив. Семейството обаче твърди, че не знаят къде се намира Радослав.
Eксклузивно по bTV: Бягството от Централния софийски затвор – на видео Бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев секунда по секунда
Ангел Колев е видял сина си за финален път през март. Договарят се идващото рандеву в пандиза да е на рождения му ден – 22 април. Радослав обаче бяга преди този момент.
Пътят на бегълците от пандиза: Дим издава първото им укритие Владимир Пелов и Радослав Колев са се крили в колиба високо в планината край Своге; полицията ревизира едвам ден след сигнала
„ Ако има нещо в главата, би трябвало към този момент да е минал границата. Ако остане тук, рано или късно ще го хванат”, безапелационен е бащата Ангел Колев. Той твърди, че Радослав нито един път не се е свързал с него по телефона.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Не е толкоз тъп да ми звънне по телефона, знае, че ще го засекат. А и около нас е цялостно с полиция”, сподели Ангел Колев.

След бягството бащата е разпитван няколко пъти в полицията. Другия му наследник – Христо, също – през вчерашния ден за финален път, само че се прибира с медицински документ за побой.

Христо признава, че един път Радослав се е опитал да се свърже с него. „ Една жена ми се обади от чужд номер и ми направи среща. Но като отидох там, имаше патрулка и не се появи”, съобщи братът на избягалия пандизчия.
Куршуми изпревариха полицията за Владимир Пелов (ОБЗОР) Все още не е ясно за какво той е нападнал различен престъпно проявен в Ботевград
Той твърди, че няма визия къде е Радослав, а на въпроса дали в случай че знае, ще го покрие, отговори: „ Зависи от обстоятелствата”. Христо се надява всичко да се обясни по-бързо.

Бащата пък споделя, че рано или късно ще разбере къде е синът му. „ Не желая да схвана сега, тъй като ми е по-лесно” означи той.

Ако след три месеца няма прогрес в издирването, мъжете ще стартират сами да търсят Радослав Колев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР