Вторият есенен месец ще бъде относително стабилен и без резки

...
Вторият есенен месец ще бъде относително стабилен и без резки
Коментари Харесай

Зодиите, които ще забогатеят през октомври

Вторият есенен месец ще бъде релативно постоянен и без внезапни завои на ориста. Периодът е съвършен за преценка и правене на проекти за бъдещето. Октомври ще бъде изключително сполучлив финансово. Китайските астролози поучават да се възползвате от всяка опция, която дава обещание евентуална облага. Според тях, има трима щастливци и галеници на звездите измежду зодиите, които ще забогатеят доста през този месец.

Тигър

Напоследък тигрите изпитват обилни компликации в живота. В продължение на няколко месеца се натрупаха нерешени въпроси и проблеми, които подкопаха материалната непоклатимост на зодиакалния знак. От 2 октомври насам, обаче, звездите към този момент ги  покровителстват, а шансът ще ги съпровожда във всеки бизнес. В рамките на един месец тигрите могат да получат покачване, доходоносна оферта за работа или даже нов източник на приходи, споделят китайските астролози.

Кон

Конете са родени работохолици, тъй че няма да е нкаква изненада, когато стартират да жънат плодовете на напъните си. През октомври ги чака нов поврат в кариерата и бизнеса, който ще обезпечи постоянни облаги и разцвет на знака. Късметът няма да ги напусне доникъде на май, тъй че астролозите поучават да се възползват оптимално от това време.

Свиня

Астролозите споделят, че в случай че едно семейство има представител на този знак, тогава то в никакъв случай няма да разбере какво е беднотия. И макар че от време на време Прасетата се сблъскват с проблеми и компликации, рано или късно шансът още веднъж се връща при тях. От 2 октомври в къщата им още веднъж господства просперитета, а финансовото им положение ще се усъвършенства доста. Не са изключени нови източници на приходи, сключване на огромни контракти и оферти за работа.

Няма да досадим, в случай че напомним, че неотдавна астролозите предсказаха, че някои зодии през октомври радикално ще трансформират живота си към по-добро, каквото и да значи това. Сред любимците на шанса са изброени четирима представители на астрологичния кръг.

Не се отчайвайте, в случай че не сте се разкрили в никой от двата листата. Това никога не значи, че ще сте без шанс и праи преа октомври. Просто не би трябвало да разчитате само на ориста да ви помогне, а да поработите настойчиво, с цел да можете да се радвате на резултатите от този труд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР