Вторият джентълмен Дъг Емхоф наскоро каза, че той и съпругата

...
Вторият джентълмен Дъг Емхоф наскоро каза, че той и съпругата
Коментари Харесай

Вторият джентълмен Дъг Емхоф казва, че той и вицепрезидентът Харис „живеят“ „Veep“ на HBO в реалния живот

Вторият благородник Дъг Емхоф неотдавна сподели, че той и брачната половинка му вицепрезидент Камала Харис „ живеят “ на открито сериала на HBO „ Veep “ по време на престоя им в Белия дом.

Emhoff направи това изказване, до момента в който се появяваше в „ Watch What Happens Live “ на Bravo, казвайки на водещия Анди Коен, че неговите и Харис животите наподобяват на комедията, съсредоточена върху лудориите на измисления вицепрезидент Селина Майер от известната комедия на HBO.

По време на сегмента Коен попита Емхоф: „ Гледате ли „ Veep? “ Гледали ли сте в миналото „ Veep? “ “, на което той отговори: „ Ние го изживяваме. “

Вторият благородник Дъг Емхоф неотдавна съобщи, че той и брачната половинка му, вицепрезидентът Харис, „ изживяват “ HBO серия „ Veep. “ (1. Пол Арчулета/ Сътрудник 2. Йоханес Саймън / Стрингер)

В шоуто доста от комедийните моменти идват от гафовете на Майер, неуместните обществени взаимоотношения и разочарованието от нейните ограничавания работа и непросветеност на нейния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР