Вторите номинации на претендентките в най-красивото шоу Мис България 2013

...
Вторите номинации на претендентките в най-красивото шоу Мис България 2013
Коментари Харесай

Звезди, Емел, Вили и Мелиса пред изгонване от „Мис България”

Вторите номинации на претендентките в най-красивото шоу „ Мис България 2013 ” бяха очебийно екзотични. Момичетата в Двореца получиха специфична задача от менторите си Евгени Минчев, Жени Калканджиева и Ваня Пенева – Мис България 2011. Те трябваше да снимат фотосесия с екзотични животни – игуани, змии, червеи, тарантули, големи охлюви и даже домашна кокошка. Единодушното мнение на журито, в което с изключение на менторите беше поканена и майсторката на обектива Велислава Каймаканова, беше, че кандидат-миските не са се справили на високо равнище. Все отново те откроиха Адриана, като фаворитка на камерата, и споделиха по една добра дума за Франсин и Велина.

На сходна отзивчивост обаче не можаха да се зарадват Звезделина и Мелиса, които съгласно журито тотално са се провалили на снимачната площадка. Почти всички девойки бяха упрекнати в липса на креативност, хъс и предпочитание. Дори геройската постъпка на фотографа на сесията Димитър Кацаров, който изяде жив червей, не можа да окуражи хубавиците да преодолеят страховете си и да пофлиртуват с обектива му.

Освен че се нагърби с сложните оценки на фотосесията, менторът Жени Калканджиева партнира и като водеща на титуляра Кирил Ефремов в петъчния лайф. Тя му помагаше от студиото с гостите, до момента в който Киро сновеше сред Тъмницата и Двореца. Благодарение на дългогодишния си опит пред камера, шестата по хубост в света съумя да предотврати скандал не в Замъка а в самото студио, където вербален двубой си оповестиха PR експертът Ива Екимова и непрекъснатият коментатор на „ ” Антония Петрова. Освен тях на диванчетата при Жени бяха още Лара Златарева, Любо Жечев – спечелилият в шоуто „ Къртицата ”, Таня Карабелова – Мис България 2001 и светският публицист от Методи Тодоров. Всички те имаха сложната задача да разясняват директните номинации на девойките.

След като всяка от хубавиците в шоуто даде своя отрицателен избор, изненадващо другояче тихата Емел попадна под обстрела им и е на крачка от изпъждане. Красивата кърджалийка беше номинирана главно поради реда и разпределението на дребното храна в Двореца, която сама е въвела. Някои от девойките даже проплакаха в огледалната стая: „ Тя ни заключи шоколада ”.

Втората застрашена от отпадане след директните елиминации предстоящо е Вили, която от дълго време нервира съвсем всички в Двореца с клюкарския си манталитет. 17 годишната гимнастичка направи неприятно усещане откакто за следващ път си разреши да приказва по адрес на човек, който даже не познава. От пиперливия й език този път се опари Николета Лозанова, която бе злостно коментирана и от моделката Звезделина.

Във вторник, посредством своя избор, феновете могат да избират коя да отпадне. Дали това да е Емел, Вили, Мелиса или Звезделина. Красавицата събрала максимален отрицателен избор, ще си стегне куфарите към къщи.

И до момента в който принцесите се чудеха по какъв начин да се оправят с паяците, змиите и гадините на фотосесията, в Тъмницата Пенка се чудеше по какъв начин да се оправи с близначките Моника и Вероника. Ромката получи втори късмет, откакто се оказа първата изгонена от шоуто, само че при изискване че успее да стимулира сестрите и да им придаде своя борбен дух. Явно карибската хала е съумяла, тъй като както Моника и Вероника, по този начин и тя, се върнаха още веднъж в лукса на Замъка. А Моника я очакваше и огромна изненада. Водещият Кирил Ефремов й подари два часа в Двореца с гаджето й Светльо. Мъжагата влезе измежду всички претендентки, само че не обърна внимание на никого с изключение на на обичаната си Моника.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР