Втори тур срещу кандидата на бунтарите би поставила Еманюел Макрон

...
Втори тур срещу кандидата на бунтарите би поставила Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Жан-Люк Меланшон - смущаващата заплаха за Еманюел Макрон

Втори тур против претендента на " бунтарите " би сложила Еманюел Макрон на терен, на който той към този момент не желае да играе. През целия си петгодишен мандат президентът на Франция се опитваше да преодолее партизанските разделения и да накара хората да не помнят етикета му като президент на богатите, разяснява Le monde.

Меланшон обаче желае борба с президента. " Днес идвам на прага на втория тур ", акцентира той в изявление за Sunday Journal ( JDD ). Той има вяра, че ще премине първия тур, с цел да се изправи и дестабилизира любимецът Еманюел Макрон, който към този момент дава обещание двубой с крайнодесния претендент Марин Льо Пен. Хипотезата остава невероятна, само че не и невъзможна. През седмиците " непокорните " напредват в анкетите. Напредък с темпото на " костенурката ", споделя той, което, както в баснята на Ла Фонтен, може да победи зайците, които се състезават отпред.
 Макрон ще пести сила с еко коли и санирани жилища
Макрон ще пести сила с еко коли и санирани жилища

Цената на зареждането с гориво и сметките за отопление ще паднат единствено в случай че французите влагат в производството на чиста сила

Меланшон към този момент е в някои изследвания, на трето място, изравнено със своите противници отдясно, Валери Пекрес и най-вдясно, Ерик Земмур. Без в действителност да заплашва Еманюел Макрон, наличието на Жан-Люк Меланшон във втория тур би могло да раздруса претендента за президент. " Той може да наруши наративната конструкция на Еманюел Макрон ", счита Гаспар Естрада, професор в Sciences Po, експерт по връзки в политиката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР