Втори случай в Пловдив с пропадане в необезопасена шахта. Мястото

...
Втори случай в Пловдив с пропадане в необезопасена шахта. Мястото
Коментари Харесай

Съпругата на падналия мъж в тръба: Бил е като в ковчег, не си чувства краката

Втори случай в Пловдив с проваляне в необезопасена шахта. Мястото още веднъж е квартал Коматево, където през вчерашния ден мъж остана заклещен в тръба 11 часа.

Счупено ребро и спукан бял дроб - това са контузиите по Костадин Георгиев, който преди десетина дни, до момента в който се разхожда с другар, пада в необезопасена шахта.

„ Изобщо не се виждаше, че има шахта и като стъпих пропаднах, не съумях да падна вътре, счупих си ребрата на ръба, другояче шахтата е шест метра надолу “, описа той пред Би Ти Ви.

10 дни след случая шахтата е алегорично обезопасена. А мъжът, който прекара 11 часа, заклещен в тясна тръба, към момента е в потрес, споделя брачната половинка му.

„ Не си усеща краката от коленето надолу, от премръзване или от дългото седене в тясно пространство, да не приказваме душевен, бил си е в ковчег часове “, съобщи брачната половинка на потърпевшия мъж Атанаска Маданска.

Хората от квартала описват, че неведнъж са подавали тъжби поради необезопасени шахти и тръби до кметство в регион “Южен ”, само че без резултат.

От ВиК споделиха, че те не дават отговор за тръбата, а от общината започнаха инспекция. Пострадалите считат да заведат каузи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР