Втори сезон на хитовия сериал Дяволското гърло може и да

...
Втори сезон на хитовия сериал Дяволското гърло може и да
Коментари Харесай

Без втори сезон за „Дяволското гърло”

Втори сезон на хитовия сериал „ Дяволското гърло ” може и да няма или най-малко не толкоз скоро, както се предвиждаше, разбра HotArena.

Повод за мненията даде актрисата Теодора Духовникова, която изигра в Миа Язова, сътрудник на ДАНС, в първия сезон на един от най-гледаните поредици в родния ефир.

Преди дни Теодора популяризира фотография с сътрудника си Владо Карамазов, който бе в сериала бе в ролята на Филип Чанов, проверяващ служител на реда от Смолян.

„ Преди време той в действителност обичаше да играем дружно. Сега към този момент не му се играе чак толкоз, тъй като си има нова пристрастеност - да снима. Остана най-малко това - към момента обича да сме дружно, въпреки и от двете страни на обектива... Мисля, че се получиха приятни неща. Скоро ”, загатна Теодора, че е театралничила пред фотоапарата на Владо Карамазов.

Виждайки ги дружно, фенове незабавно си припомниха, че до преди пандемията се говореше за идни фотоси на втори сезон на хитовия сериал и побързаха да попитат. „ Трябваше, само че поради събитията, нищо не се знае ”, отговори Духовникова, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР