Втори сезон на българското издание на Ергенът приключи снощи, което

...
Втори сезон на българското издание на Ергенът приключи снощи, което
Коментари Харесай

Неочаквано ново издание на Ергенът в САЩ

Втори сезон на българското издание на " Ергенът " завърши нощес, което значи, че ни дели година от идващия сезон, за който към този момент тече кастинг. В Съединени американски щати, където е основано истинското предаване през 2002 година, обаче оповестиха още един спомагателен формат на предаването.

" Ергенът " - любовта като риалити формат

Защо гледаме и за какво се вършим, че не гледаме сантименталното риалити

The Golden Bachelor или " Златният ерген " ще търси половинка на мъже в третата възраст, като кандидатките за сърцето му също ще бъдат на такива години. " Един безвъзвратен романтик получава втори късмет в любовта, с цел да може да открие партньорка, с която да прекара залеза на дните си ", се споделя в пресрилийза на АВС.

В него се разяснява още, че дамите, които ще дойдат в имението на " Златният ерген ", ще стъпят на дългогодишния си опит в живота, през който са претърпели любови, загуби и наслада. Те пък ще търсят " искрата, която да възпламени бъдеще, цялостно с безкрайни благоприятни условия ".

Премиерата на The Golden Bachelor ще бъде тази есен по АВС, като продукцията ще е дело на Warner Bros. Unscripted Television, оповестяват от CNN. Едва ли обаче скоро ще забележим този формат на предаването и в България - преди този момент се надяваме да се появи и противоположният вид, в който една жена избира сред 25 претенденти за сърцето й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР