Втори Международен Младежки Фестивал Славянски звън ще събере таланти от

...
Втори Международен Младежки Фестивал Славянски звън ще събере таланти от
Коментари Харесай

Последни дни от записванията! Световни имена в журито! Фестивал на талантите във Варна Славянски звън търси спонсорска подкрепа, за да се проведе

Втори Международен Младежки Фестивал „ Славянски звън ” ще събере гении от целия свят в Морската столица на 9, 10, 11 май във Варна. Събитието сплотява няколко типа изкуство и дава поле за изява на младежи и девойки, разграничени в две възрастови групи от 12 год. до 17 год. и от 18 год. до 26 год. в това число.

``
реклама
Участниците ще се изявят с пиано, цигулка, класическо пеене, класическа китара, поп, джаз, рок и национална музика,късометражно кино,театър, както и изобразително изкуство.
Организаторите режисьора Искра Иванова /Директор на ММФ " Славянски звън " / и оперната певица София Хитова /Художествен шеф  ММФ " Славянски звън " / плануват организирането на Майсторски клас с гост-лектор международно известният тенор Емил Иванов, който ще се организира в границите на Втори Международен Младежки Фестивал „ Славянски звън ” на датите 7, 8 и 9 май 2019 година Краен период за записване в курса е датата 17.04.2019г.



В тазгодишното издание на фестивала,част от журито ще са:сръбският кино режисьор и публицист Миле Савич,родственикът на Джоакино Росини -Федерико Борландели, международно известният тенор Бойко Цветанов, а другите имена уредниците  запазват в загадка и ще бъдат оповестени при започване на месец май.

Ръководството  на Международен Младежки Фестивал „ Славянски Звън ”, имат достойнството и удоволствието да насочи покана за подпомагане при реализацията на Второто издание на ММФ „ Славянски звън ”.



Сдружение „ Славянски звън ” е вписано като културна организация в регистъра на Министерство на културата по чл.14,ал.4 от Закона за протекция и развиване на културата.
Фестивалът/Конкурсът има за задача да се ускори ролята на културата, като мотор в процеса на културно обновяване  на град Варна. Да се насърчи развиването, обновяването и обогатяване на културния живот в града, посредством образуване и промотиране на един нов юношески Фестивал, като значим фактор за създаване на здрави връзки сред България и всички страни.


Организаторите насочат молба за поддръжка посредством дарение/спонсорство. За финалната реализация на плана е нужна сумата от 3450лв.
В подмяна на спонсорство фестивалът предлага лог на донорите да участва на всички рекламни материали, и ще бъде публикуван документ за дарение/спонсорство. 
С детайлности може да се запознаете на http://mmfslavqnskizvun.com/.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР