Втори живот живее от Силистра, за която през януари по

...
Втори живот живее от Силистра, за която през януари по
Коментари Харесай

Полета към новия живот: Родилката от Силистра благодари на цяла България за молитвите


Втори живот живее от Силистра, за която през януари по неотложност беше вдигнат Спартан. 38-годишната Господинка Господинова прекара седмици в сериозно положение, само че през днешния ден към този момент е добре.

Състоянието на Господинка внезапно се утежнява ден откакто. Лекарите в Силистра реагират неотложно – по разпореждане на здравното министерство с хеликоптер, а по-късно и със Спартан тя е превозена в София.

Казва, че без поддръжката, която е, нямаше да успее.

„ Лекарят, който беше от самото начало с мен в Спартана, ме държеше за ръката до София и. Не мисля, че се не помни момента, в който към този момент смятах, че няма да оживея - този миг желая да не помни. Но може би няма да не помни лекарите, които тук в София ме държаха за ръката и споделяха:, споделя Господинка.

Само 20 минути след кацането младата жена към този момент е на проф. Иван Костов в университетската АГ болница „ Майчин дом “.

„ Този тежък случай е индикативен за това, че, единодушие от страна на всички институции, по какъв начин всичко може да приключи със благополучен край “, споделя проф. Костов, шеф на СБАЛАГ „ Майчин дом “.

Транспортират родилката в болница. Тя към момента е в сериозно положение. Дори и там Господинка получава поддръжка оттатък здравната.

„ От нея зависи, освен от нас. Тя повява на думите ми,, които ѝ вдъхнахме и от там се бори и сама за живота си не малко “, споделя и доцент Ралица Маринова от реанимацията на УМБАЛ „ Александровска “.

Днес Господинка към този момент и се грижи за по-голямата си щерка. До нея неразделно е той – нейният брачен партньор.

„ Държеше ме вярата, че, ще се съберем “, споделя пред bTV Константин Йовев.

„ Той е огромен оптимист във всяко отношение. Щастлива съм и имам щастието да съм със фамилията си. Просто всеки един е оказал помощ... даже “, споделя Господинка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР