Втори футболист от Канада започна тренировки в Локомотив (Пловдив). От

...
Втори футболист от Канада започна тренировки в Локомотив (Пловдив). От
Коментари Харесай

Втори футболист от Канада започна тренировки в Локомотив

Втори футболист от Канада стартира тренировки в Локомотив (Пловдив). От през вчерашния ден занимания с мъжете стартира вратарят Марио Райчев. Той бе привикан от Рилски състезател, където бе пратен преди година и половина, с цел да се обиграва, написа " Марица ". Младокът е роден в София, само че с родителите си от много време живее в страната на кленовите листа и има канадски паспорт.

Преди това 20-годишният пазач изкара един полусезон при старшата възраст на черно-белите, с които изпадна от Елитната група U19. Райчев бе притеглен на " Лаута " от канадска школа в Квебек по персоналното гледище на президента Христо Крушарски. Той му уреди и отиването в Рилецо, където Крушарски се води като спонсор.

Ако Марио бъде утвърден от треньора на вратарите в Локо Здравко Букарица, той ще стане вторият състезател с канадски паспорт на " Лаута ". Преди него като ново попълнение бе показан Алесандро Ходжабартър, който ознаменува неофициалния си дебют против Марица с гол. Алесандро обаче още не може да бъде картотекиран за представителния отбор поради проблеми с документите.

Снимка: Официален уебсайт Локо Пд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР