Втори ден продължават коментарите на украинските медии за мача от ...

Втори ден продължават коментарите на украинските медии за мача от

В Украйна: ЦСКА изнудваше съдията на мача със Зоря



Втори ден не престават мненията на украинските медии за мача от група С на Лигата на конференциите сред ЦСКА и Зоря Луганск, изгубен от българския отбор с 0:1, написа "Труд ". Феновете у нас станаха очевидци на 3 обстановки, в които "армейците " желаеха присъждане на дузпа, само че реферът остана безгласен.

Сайтът sport.ua пусна своя коментар по тематиката. "Първата европейска победа за сезона! Преди началото на мача всички почитатели бяха шокирани-норвежкият "Бодьо-Глимт " се подигра с италианската "Рома ", като вкара шест гола и позволи единствено един. Затова тези, които преди началото на груповата фаза дадоха първото място на Рома, а второто на някой от украинско-българската двойка, бяха засрамени и с интерес чакаха мача в София.

обвързвани публикации

През първото полувреме Йомов се открояваше изключително-той правеше всичко, което искаше с Хомченовски по фланга. Нашите под паника играха в оттегляне. Изглеждаше доста тъжно и ужасно и породи един въпрос: за какво е нужно всичко това? През второто полувреме без промени, само че с експанзия, мисъл, предпочитание и техника видяхме един видоизменен екип в черни фланелки.

Голът на Аллаяр на този декор изглеждаше логически, макар че бе маркиран с малко шанс. Българите бяха в нокдаун и очевидно не се измъкнаха от него до края на мача.

обвързвани публикации

Много играчи на ЦСКА си изпуснаха нервите. Започнаха безкрайни изнудвания на рефера-или дузпа, или нещо друго, жълтите картони потекоха като река. Появи се и червен-Вйон не хареса, че не му свирят фаул на създателя на гола Аллаяр.

Накрая Зоря спечели първата победа в групата. Ако вярно надградим триумфа си в Запорожие против същия този ЦСКА, можем да планираме излизане от групата. И да се надяваме, че терорът през първата половина на мача от страна на домакините бе тактическият проект на Скрипник ".

Снимка: Lap.bg

Източник: gol.bg