Втори ден полицията в Берлин преследва лъвицата-фантом, заснета от местни

...
Втори ден полицията в Берлин преследва лъвицата-фантом, заснета от местни
Коментари Харесай

Берлинската лъвица влуди полицията в Германия

Втори ден полицията в Берлин преследва лъвицата-фантом, снимана от локални поданици да обикаля немската столица. В региона, в който е видяна още през вчерашния ден бяха ситуирани 30 полицейски автомобила. Ветеринари също се включиха в издирването. През нощта бяха употребявани и термокамери.

Беше публикувана информация, че поданици на немската столица са снимали огромната котка да преследва друго животно в покрайнините на града. А през вчерашния ден, съгласно свидетелска информация, че тя е нападнала диво прасе.

Местните поданици бяха предизвестени при опция да не напущат домовете си и да приберат у дома домашните си любимци до привършване на акцията.

Припомняме, че през вчерашния ден полицията стартира огромно търсене на избягала Германсакат полиция увери, че животното ще бъде убито, единствено в случай че съставлява непосредствена опасност за хора сега, в който го заловят. Процедура планува, единствено да бъде приспано, при положение, че няма затруднения при залавянето му.

Службите за незабавна помощ също са вдигнати под паника и следят района с хеликоптери. Използват се и дронове и термовизионни камери. На мястото, на което лъвицата е биля забелязана, се намират и ветеринарен доктор и ловци.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР