Втори ден на консултации при президента преди връчването на мандата

...
Втори ден на консултации при президента преди връчването на мандата
Коментари Харесай

Радев към „Има такъв народ”: Доказахте се като част от промяната

Втори ден на съвещания при президента преди връчването на мандата за сформиране на държавно управление. Във вторник първата среща при Румен Радев е с представители на "Има подобен народ ".

„ Вашата политическа мощ към този момент потвърди себе си като част от смяната. Много български гласоподаватели не престават да виждат във вас вярата за една нова и откровена политика, която посочва ясно проблемите, а не ги замита под килима. Убеден съм, че с опита от предходната година, към този момент имате ясна визия за провокациите и дилемите пред едно ново ръководство и имате подготвеност да допринесете интензивно за решаването на проблемите”, съобщи президентът пред членове на „ Има подобен народ”.



Той уточни, че двете служебни държавни управления, които бяха назначени от него, са нормализирали страната и са посочили, че с общи старания могат да бъдат преодолени разликите в България.

„ Убеден съм, че задължението, който поехте, за търсене на баланс и партньорство в бъдещо ръководство, учредени на знанието и честността, са извънредно значими в една политическа среда, в която постоянно незнанието и арогантността са взимали връх”, съобщи още президентът.

„ Ние декларирахме от дълго време, че ще създадем всичко по нашите сили да има едно обикновено държавно управление в страната, тъй като провокациите са доста по-големи, в сравнение с преди 3 месеца. Това, което постоянно сме правили, е да си съблюдаваме думата. Ще продължим да бъдем такива, каквито сме. Без политическо двуличие. Ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем предвидими и лоялни сътрудници, в случай че несъмнено, сътрудниците, с които водим договаряния, също бъдат такива. В момента знаем, че би трябвало да се надмогне персоналното его. Трябва да се създадат нужните взаимни отстъпки в името на огромната цел. Така или другояче моделът „ ГЕРБ и ДПС” не е разграден. Надявам се в останалите политически партии да има здрав разсъдък, да реализираме нужните взаимни отстъпки, да уточним верните стъпки”, отвърна Тошко Йорданов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР