Втори автобус на градския транспорт в Добрич е станал обект

...
Втори автобус на градския транспорт в Добрич е станал обект
Коментари Харесай

Два пъти за денонощие стреляха по автобуси на градския транспорт в Добрич

Втори рейс на градския превоз в Добрич е станал обект на пукотевица през миналото денонощие. Вероятно още веднъж е стреляно с въздушна пушка. Инцидентът е станал късно нощес, а в транспортното средство не е имало пасажери. Нанесени са единствено материални вреди.

Първият случай е станал, до момента в който рейсът се е движил по постоянното си направление през квартал " Строител " в града.

„ Чух много мощен екот в един от кварталите, до момента в който пътувах по постоянната линия на градския превоз. Веднага стопирах и открих, че евентуално е стреляно с въздушна пушка. Подадох и сигнал на 112. В рейса имаше няколко малолетни лица, които трансферирах при един от сътрудниците, с цел да не им сътворявам спомагателен стрес. Хората бяха леко уплашени, само че не бяха ранени ”, описа пред  водачът в Градски превоз - Добрич Хинко Хинев.

„ За нашето сдружение това е втори сходен случай. Миналата година малолетни лице замеряха рейсовете ни с камъни. Но в този момент обстановката е много по-сериозна ”, акцентира краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на Градски превоз - Добрич Катя Петкова.

Повече по тематиката гледайте във видеото. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР