Втората загуба от Ференцварош и отпадането от квалификациите на Шампионската

...
Втората загуба от Ференцварош и отпадането от квалификациите на Шампионската
Коментари Харесай

Любо Пенев, Киров или Димитър Димитров сменят Стоев в "Лудогорец"?

Втората загуба от " Ференцварош " и отпадането от квалификациите на Шампионската лига ще костват поста на треньора на " Лудогорец " Стойчо Стоев. Това твърди " 24 часа " и даже показва три разновидността за правоприемник на експерта.
Нов маджарски призрачен сън и " Лудогорец " е навън от Шампионската лига "Ференцварош " реализира победа с 3:2 в реванша в Разград
Според изданието късмет за треньорския пост в Разград имат Любослав Пенев, Николай Киров и Димитър Димитров - Херо.

Пенев за последно води ЦСКА, само че изненадващо подаде оставка преди края на миналия сезон. Киров бе отпред на " Ботев " и в основата на последните положителни сезони на пловдивчани, които играха край за Купата на България. За Херо това би бил втори интервал отпред на отбора, откакто той беше треньор в Разград за 32 мача през сезон 2017/2018 година

Стойчо Стоев се завърна отпред на " Лудогорец " през март 2019 година През предишния сезон отборът завоюва осма поредна шампионска купа с победа в последния кръг.
" Лудогорец " разгласи треньорската промяна Шампионите приветстваха Стойчо Стоев
От тук нататък за " орлите " следва присъединяване във втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Там техен противник ще бъде исландския " Валур ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР