Втората съпруга на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно

...
Втората съпруга на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно
Коментари Харесай

Жената на Боби М. тъне в лукс в Барселона

Втората брачна половинка на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно време е в каталунската столица по служебни задължения

Трикратната международна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в разкош в Барселона.  Втората брачна половинка на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно време е в каталунската столица по служебни задължения, свързани със спорта. Самата Мария споделя, че е от-седнала в един от най-скъпите хотели в Барселона „ Каса Фустер ", който има неповторима архитектура и е с пет звезди. Петрова извършва длъжността вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, а също така е и вицепрезидент на Техническия комитет към Световната федерация.

„ Мечтай доста, с цел да не си в никакъв случай в действителността ",

съветва някогашната гимнастичка и признава, че както постоянно е на път. Мария намира време да отиде даже до плажа в Барселона. Любимият деликатес на Петрова се оказват морските рапани. Бивш гимнастичка обожава морските деликатеси, по тази причина и паелята е измежду наложителните ястия в менюто й.  
 

Мария Петрова се е заела и с организирането на 60-ия празник на своя брачен партньор. Боби Михайлов ще посрещне огромния си празник на 12 февруари. Засега не се издават повече детайлности към честването, само че е ясно, че някогашният вратар ще предложения доста свои съотборници и другари от средите на футбола, писа  „ България Днес “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР