Втората съпруга на Ахмед Доган, от която почетният председател на

...
Втората съпруга на Ахмед Доган, от която почетният председател на
Коментари Харесай

Жената на Доган с нов мъж

Втората брачна половинка на Ахмед Доган, от която почетният ръководител на Движение за права и свободи има щерка Демет, най-накрая се появи с нова половинка до себе си, твърди „ Ретро “.

След близо 15 години от развода си със Сокола плевенчанката Ширин Карнобатлъ се престрашила да продължи живота си. Пълно утвърждение русокоската, която от дълги години работи в администрацията на Министерството на културата, получила от своята щерка. Студентката Демет наскоро напуснала фамилния дом и се отделила от родителското тяло, заживявайки на квартира и давайки картбланш на майка си да откри щастието си.

Мистериозният господин, с който Ширин показва изключително близки връзки, остава неизвестен, а единствената детайлност, която е известна за тяхната връзка, е, че се познавали от дълго време. И двамата били родом от Плевен, а по стичане на събитията попаднали и приключили в еднакъв випуск на тамошното СОУ „ Иван Вазов “. Години след дипломирането обаче Ширин и тайнственият ѝ сътрудник се преоткрили и затоплили връзките си.

На част от сантименталните им фотоси, направени по време на ваучър, ясно се вижда, че са неразделни. Фотографът ги е уловил по какъв начин се прегръщат, по какъв начин танцуват блус, а някогашната брачна половинка на Доган получава красива бяла роза като комплимент от джентълмена. Откакто искрата припламнала, Ширин все по-често пътувала до родния си край, където с години не се била завръщала.

Въпреки че била към момента млада, тя нямала желание да подвига втора женитба, тъй като тържеството ѝ с Ахмед Доган било доста внушително, а също така не желала да скандализира по-възрастните си родственици мюсюлмани, които и без друго още не гледали с положително око на развода ѝ с политика. За разлъката след 7-годишния фамилен живот Ширин в никакъв случай не е обелвала дума, а единственото, което се схваща тогава, е, че Доган е взел при себе си щерка им Демет, която живееше в Боянските сараи до навършването на пълнолетието си.

Макар и краткотрайна, любовната им история остава измежду най-впечатляващите в родните политически кръгове. Сокола се влюбил в 21-годишната Ширин едвам година и половина след развода с Айсехел. Втората му брачна половинка също била от семейство на деятели на Движение за права и свободи и кандидатствала за водеща на новините на турски по Българска национална телевизия. Тогава Доган бил в публиката на състезанието и останал изумен от хубостта и възпитанието ѝ. Сватбата била в стеснен роднински кръг съгласно разбиранията на младоженците, а точно към 300 души, които вдигали тостове в тяхна чест.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР