С най-голямото уважение към Служба Военно разузнаване“, една от най-достойните

...
С най-голямото уважение към Служба Военно разузнаване“, една от най-достойните
Коментари Харесай

Гуцанов: Разпад на държавността – съветник на премиер да вербува български офицери

„ С най-голямото почитание към Служба „ Военно разузнаване “, една от най-достойните служби на Република България, само че излиза, че и тя е пробита, в случай че смс-ът, който ген. Атанас Атанасов изчете от парламентарната естрада, е правилен. “

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов по време на чуването на шефа на Служба „ Военно разузнаване " в Народното събрание.


Според него информацията, която народните представители са получили, е извънредно сериозна и приказва за разпад на държавността в България.
„ Първо, консултант на министър-председателя си разрешава да вербува офицери от българското военно разузнаване. Второ, да има теч на преписка на шефа на българското военно разузнаване, която да бъде изнесена от депутат – това минава границите на естественото “, акцентира Гуцанов.


Той сложи въпроса кой следи телефоните на шефа на Служба „ Военно разузнаване “.


„ Ако има подобен пробив в системата за сигурност и в действителност е бил подслушван или по някакъв метод му е взета кореспонденцията, защо иде тирада? Още по-голям въпрос – от изнесения смс от ген. Атанасов излиза, че може би всеки един депутат е подслушван “, разяснява Борислав Гуцанов.
Социалистът акцентира, че казусът е извънредно сериозен и прикани способените органи, отговарящи за сигурността на информацията на службите, да вземат незабавни ограничения.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР