Втората ракета на Великобритания Кайл Едмънд елиминира Григор Димитров от

...
Втората ракета на Великобритания Кайл Едмънд елиминира Григор Димитров от
Коментари Харесай

Съкрушилият Григор: Понякога медиите са безмилостни и се опитват да ме унищожат

Втората ракета на Англия Кайл Едмънд отстрани Григор Димитров от 1/4-финалите на Аустрелиън Оупън за най-големия си триумф в кариерата досега. 23-годишният тенисист, който е 49-ти в международната класация съкруши българина след 6:4, 3:6, 6:3, 6:4. 

" Чувството е в действителност необикновено. Не можеш да си позволиш да се радваш и да празнуваш преди последната точка. Даже е мъчно за усвояване. Тепърва ще се веселя, благодаря за поддръжката. За първи път играх на Централния корт, възприятието е неповторимо ", разяснява щастливият Едмънд след успеха.

" Григор изигра сложни мачове, завоюва в пет сета. Игра на доста високо равнище против Ник Кирьос. Не се показах добре във втория сет. Имах шанс да направя късен пробив и да поднасям в мача. Бе значимо да се оправя с нервите си, веселя се, че съумях ", продължи британецът. 

" Човек не гледа толкоз доста към статистиката, с цел да не изпитва по-голямо напрежение. Знам през какво мина Анди Мъри в последните години. Тенисът е известен спорт, би трябвало да знаеш, че постоянно те гледат под лупа. За мен е значимо да се оправя с това напрежение. Понякога медиите във Англия са безмилостни и се пробват напряко да те унищожат. Надявам се да бъдат по-благосклонни към мен ", добави Кайл Едмънд.  

" Стилът ми на игра е нападателен. Миналата година играех добре, само че на моменти зациклях. Треньорският взор се оказа доста значим. Прекарахме дълго време дружно на паузата. Акцентирахме върху някои детайли, резултатите се виждат ", разяснява Едмънд по адрес на наставника си Фредрик Розенгрен.

" Сега е значимо да се възстановя. Разбира се, по-късно ще се седна пред тв приемника и ще виждам Надал и Чилич. Утре е значимият ден, когато ще проучваме нещата. Трябва да се приготвя механически и душевен за полуфинала ", добави британецът след успеха над Гришо.

АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН, МЪЖЕ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН, ЖЕНИ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР