Втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов няма

...
Втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов няма
Коментари Харесай

Димитър Кузманов пропуска Откритото първенство на Австралия

Втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов няма да може да деютира в шампионатите от Големия шлем през януари в Австралия.

Пловдивчанинът заяви новината в страницата си във Facebook. Ето за какво Мико няма да може да сбъдне фантазията си:

" Днес стана ясно,че според новите правила на АТР и ITF няма да мога да взема присъединяване на Аустралия Оупън и като че това не беше задоволително ами и от следващата година ще би трябвало да стартира под номер 330( във втората класация съм номер 249)!

Реших да го споделя тук (официалната почитател страница),защото имаше ужасно доста въпроси!

Една от главните ми цели за тази година беше да доближи топ 250,защото това означаваше класиране за първия шлем от годината. И аз го направих: започнах началото под номер 386, завоювах 5 трофеи, доближих първи полуфинал на шампионат от веригата АТП Чаленджър, изравних се с Г. Димитров на второ мястото във безконечната класация за националния тим с 16 победи, изиграх 101 публични мача,като на сингъл записах 51 победи и единствено 13 загуби! Никога не съм криел,че присъединяване, на който и да е шампионат от Големия Шлем е моя фантазия.

Както се споделя:,,прави каквото би трябвало,а да става каквото ще ”.Много пъти в живота нещата не зависят от нас!
Но от нас зависи по какъв начин ще реагираме! Нищо в моя живот не е идвало и ставало елементарно! Затова,аз предпочитам да отвръщам по този начин: да се боря,да упражнявам,да съм предан,да се модернизирам,в персонален и професионален проект и да съм захласнат към възстановяване във всеки вероятен аспект, 2 пъти повече от всеки път!

Това е моят път, моята пристрастеност,моята фантазия,моят живот!
Пожелавам си единствено здраве през новата 2019 година!
И не на последно място желая да благодаря на Господ, на моето семейство,на моя екип в България и Испания,моите другари, на хората,които ми оказват помощ,на моите спонсори и на всички почитатели на тениса!
Беше невероятна година и аз съм извънредно благополучен!
Весели,щастливи и благословени празниции,и в никакъв случай,никога,никога не спирайте да се борите за това,което мечтаете,и по тази причина което ви прави щастливи! ". /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР