Втората ракета на България Димитър Кузманов се включи в поредната

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов се включи в поредната
Коментари Харесай

Кузманов: Много е трудно да планираш в тази ситуация

Втората ракета на България Димитър Кузманов се включи в следващата позитивна самодейност. Пловдивчанинът изнесе намерено урок по тенис на деца в София. Той разяснява актуалната обстановка в тениса предвид на пандемията с короновируса.

“Ситуацията е много неприятна, тъй като всеки ден се трансформира. Много мъчно е да си направиш проект. Планирам единствено за една седмица напред. Не знаеш по какъв начин ще се се развие обстановката след месец, два”, показа Кузманов.

“Имах една неприятна обстановка с Covid-19. Не съм боледувал. Имах проблеми с един от проби. След това бях тестван четири пъти с негативен резултат в границите на една седмица. За страдание, това няма по какъв начин да не се отрази на един състезател. Този тест попречва присъединяване ми на идващия шампионат, стопира подготовката ти, отразява се на нервната система”, изясни Мико.
Националът на България съобщи, че се радва на изненадите, които се получават в последно време в най-големите шампионати: “Щастлив съм, че с изненадите на “Ролан Гарос” хората получават визия, че тенисът не е единствено първите 50-100 в света, а нещо по-голямо от това. За мен е доста забавно, тъй като виждаш други лица, доста по-интересни мачове”.

“Този сезон към този момент е към края си. За идващия най-много се надявам ситуацията да разрешава да пътуваме, да упражняваме, да се състезаваме. Засега ATP Cup и австралийското лято е планувано, даже с аудитория, само че всеки ден се трансформира ситуацията. Заявил съм Чалънджъри през идващите 3 седмици на твърда настилка, с цел да мога за “София Оупън” да съм във форма на тази настилка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР