Втората позиция ще е за Георги Георгиев, досегашен председател на

...
Втората позиция ще е за Георги Георгиев, досегашен председател на
Коментари Харесай

Бойко Борисов представя утре Антон Хекимян, дава му и първо място в листата на ГЕРБ

Втората позиция ще е за Георги Георгиев, доскорошен ръководител на СОС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов персонално ще показа на следващия ден сутринта претендента за кмет на партията в София Антон Хекимян, твърди уеб сайтът Пик.бг, базирайки се на достоверна информация от почитан източник в партията. Хекимян щял да бъде и лидер на листата с претенденти за общински съветници.

Втората позиция е за Георги Георгиев, доскорошен ръководител на Столичния общински съвет. Всъщност Георгиев е и любимеца на структурите на ГЕРБ. Дълго време се смяташе, че той ще е наследникът на Йорданка Фандъкова, само че няколко изследвания посочили, че той е изцяло неизбираем, което е предиздвикало Борисов да подходи нетрадиционно.

Социологът Андрей Райчев предвижда, че Антон Хекимян би могъл да завоюва борбата за София.

" При зародилата обстановка може. Въпрос на втори тур е. Синият претендент е явен, има и вътрешни критици, което няма чак такова огромно значение -Терзиев ще получи своите 30 и няколко %. Въпросът е дали претендентът на ГЕРБ може да вземе и гласове отвън електората си. Хекимян ще има от кое място да взима гласове, а Васил Терзиев - не ", заяви Андрей Райчев.

Според Боряна Димитрова от социологическата организация " Алфа рисърч " Антон Хикемян е прочут и ще може да активизира гласове, само че ще му би трябвало време, " с цел да влезе в кметските обувки ". По думите ѝ известността сама по себе си не е задоволителна. Тя е на мнение, че резултатът от локалните избори няма да се отрази изключително на държавното управление.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР