Втората половина на юни месец ще има по-високи летни температури.

...
Втората половина на юни месец ще има по-високи летни температури.
Коментари Харесай

НИМХ: Лятото се завръща в средата на юни

Втората половина на юни месец ще има по-високи летни температури. В това увери синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Стойчева в утринния блок на Българска национална телевизия.
Тя изясни, че юни ще стартира с хладно време и с превалявания над нормите. С последните няколко дни в Северна България, част от Родопите има превалявания над нормите. По значително стопляне и повече слънце ще има към средата на първото десетдневие на юни месец.
 Анастасия Стойчева: С годините оперативна активност на Национален институт по метеорология и хидрология е все по-неглижирана Анастасия Стойчева: С годините оперативна активност на Национален институт по метеорология и хидрология е все по-неглижирана
" Ако УС на Българска академия на науките гласоподават нещо, което административно няма да подкрепи излизането на Национален институт по метеорология и хидрология, ще има законови промени. " Това сподели синоптик...
Тенденцията е температурите да се покачват, само че първата половина на месеца ще бъде по-дъждовна и хладна, в сравнение с втората половина. Възможно е да има сняг по високите елементи на Витоша. По Стара планина и високите елементи на Рила също има сняг. В планината зимата към момента не е свършила и има задоволително сняг, акцентира Анастасия Стойчева.
Прочетете още по тематиката:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР