Втората дума е алчност, защото според нас ПП и ДБ

...
Втората дума е алчност, защото според нас ПП и ДБ
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за ротацията: Борисов се страхува от реформа, к...

Втората дума е лакомия, тъй като съгласно нас Политическа партия и Демократична България се заслепиха от лакомия. Те желаят в този момент и незабавно да вземат всичко. Третата дума е предаталство, тъй като и двете групи предадоха своите гласоподаватели, споделиха, че няма да работят дружно, само че седнаха на една маса. Четвъртата е безнаказаност, тъй като няма нито едно решение, което да е отговорно към България и към народа за тези девет месеца. И на последно място е мъка, тъй като това гледаме всеки ден, разяснява тя.

 

Такова знамение не съм виждала. А дълго време съм в политиката и съм видяла какво ли не. Но такава загуба на човешко достолепие и политически морал не съм виждала, разяснява тя.

Ако в този момент има избори, чакам нещо друго от това, което е в този момент. Да се споделя, че изборите нищо няма да трансформират, е неточност, тъй като по този начин отхвърляме правото на хората да се произнасят. Дайте тогава да зачеркнем изборите и да управляваме с декрети, разяснява тя.

Избори би трябвало да има и съм уверена, че резултатът няма да е същия. Няма по какъв начин хората, които заложиха на Политическа партия да не са разочаровани от това изменничество. Няма по какъв начин хората, които са подкрепяли ГЕРБ да не са разочаровани от това, че Борисов жертва партията в името на персоналното си оцеляване. Няма по какъв начин това да не се отрази на изборния резултат, разяснява Нинова.

 

ПП-ДБ е комплициран сътрудник. Но когато ние управлявахме дружно такив аскандали не е имало. На Борисов думата не тежи, тя е евтина, а Кирил вярваше на моята, не се съмняваше в мен. Дори в този момент като се срещаме и си приказваме ми признава, че при нас знаеше, че аз като кажа " да ", значи е " да ", а кажеш ли " не ", няма смисъл даже да се опитваме. Докато в този момент той не може да има вяра на Борисов, там мнението се сменя дневно по три пъти, разяснява Нинова.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР