Втората част на биографията на Роджър Федерер, написана от Рене

...
Втората част на биографията на Роджър Федерер, написана от Рене
Коментари Харесай

Биографията на Федерер вече е на българския пазар

Втората част на биографията на Роджър Федерер, написана от Рене Щауфер, излезе на българския хартиен пазар. За всички аспекти от пътя на именития швейцарец от детството му до наши дни създателят споделя увлекателно и изчерпателно. Той има богати усещания от дългогодишните си контакти с гения на тениса и го разказва като пълнокръвна персона. Има и безчет забавни епизоди от кариерата и живота на Маестрото, за които ще научите за първи път. Благодарение на издателство Premium Books биографията на Федерер към този момент е в България скоро след формалната премиера на книгата за рекордьора по трофеи от Големия шлем.

Тенис се е играл и преди появяването на корта на швейцарския виртуоз, ще се играе и откакто реши да завърши задачата си в динамичния спорт с жълтата топка. Но едно е несъмнено: без него тенисът, който той направи да наподобява демонски лесна и елементарна игра, няма да бъде същият.

За Роджър Федерер тенисът значително е развлечение, даже занимание. " Понякога си просто късметлия, че можеш да играеш – споделя той един път. – Някои хора и медии, за жалост, не схващат, че е напълно в реда на нещата да играеш тенис и да му се наслаждаваш. Те считат, че ти би трябвало непрекъснато да печелиш, че триумфът наложително би трябвало да има история, другояче всичко е безсмислено, само че може би всеки би трябвало да огледа нещата в профил и да се запита за какво започнах да играя тенис. Защото го обичах. Той е обичаното ми занимание, което се трансформира в специалност. Някои просто не го схващат “, признава Маестрото в биографията си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР