Втора седмица т.нар. Пиленца от Монако се излагат от национален

...
Втора седмица т.нар. Пиленца от Монако се излагат от национален
Коментари Харесай

Всички се смеят: Родни изпълнители и истински инфлуенсъри реагират на Пиленцата от Монако

Втора седмица така наречен Пиленца от Монако се излагат от народен ефир, а скъсаният диван стана знак на псевдолуксът на семейство Димитрови от Пловдив. Видяхме, че Боби Манекена и една вярна лицева опора не може да направи, а през седмицата пък една от meme страниците в Instagram сподели фотография на Нина (женското пиленце) по какъв начин си купува обеци made in China, само че пък с доста стъкълца по тях.

Ние персонално бихме споделили " толкоз за техния VIP ", още повече, че даже Мая, другата жена в шоуто, ги дефинира и за обслужващ личен състав, само че не щеш ли и родните звезди имат какво да кажат по тематиката. 

Галин

 https://www.instagram.com/galin_music/

Едва ли има български реализатор, който да разяснява с такава поредност публични събития и резили като Галин. Певецът е коментирал и политика, и произшествия, и риалити излъчвания. Направи го и в този момент, като се възхити на търпението на Димитър Господинов, на който му се наложи да търпи Нина в продължение на седмица.

Виж още: Много палава: Дениз Хайрула продължава да изкарва луди от OnlyFans

Стела Павлова

 Instagram

Влогърката рядко разяснява сходни неща, само че щом в този момент го направи, очевидно в действителност е впечатлена. Направи го под фрагмент от шоуто в meme страница, като назова видяното " смут и шок ". Както се вижда, и тя е впечатлена от подправеният разкош на Пиленцата.

Джулиана Гани

 https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Силиконовата моделка също се е впечатлила от видяното и реагира със смях. Защото надали има по-нормална реакция от смеха в тази обстановка. 

Виж още: Истината лъсна: Биляниш разкри каква е повода за раздялата с бащата на сина си

Палома Митева

 https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Поп-фолк певицата се е впечатлила повече от другото семейство, това на Димитър. Но на фона на Пиленцата в действителност не е мъчно човек да се впечатли от същински полезности и морал.

Иначе отзивите от " блестящото " показване на Пиленцата не престават онлайн. " Не можах да схвана за какъв разкош става въпрос. Всеки средностатистически българин може да отиде на мол, козметик, коафьор, фитнес, бар и други Техния делник беше празен и изпълнен с дивотия. Нямаха дори и другари ", отбелязва наш четец в мнения из обществените мрежи. " Тяхната обстановка е трагична. Те живеят без цел и посока. С тяхното битие не вършат нищо, което да бъде в интерес на хората. Те не дават на хората. Те не учат хората на нищо стойностно, тъй като самите те НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ ", написа различен наш консуматор. Трета пък е майтапи: " Ще им платя презервативи до живот, с цел да не се развъждат ".

Изображение: https://www.facebook.com/vipprivatetransferFr
https://www.facebook.com/nina.boeva.7/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР