Втора седмица продължава протестът на жителите на Червен бряг заради

...
Втора седмица продължава протестът на жителите на Червен бряг заради
Коментари Харесай

Още едно село се включва в протеста заради трафика на камиони в Плевенско

Втора седмица продължава митингът на жителите на Червен бряг поради - по думите им - непозволеното директно прекосяване на камиони през третокласния път в града, което основава условия за произшествия.

От през днешния ден към тях се причисляват и живеещите в село Чомаковци:

" Проблемът поражда след началото на ремонта на пътя Ботевград-Мездра. АПИ е виновен за слагането на знаци за обиколен маршрут към автомагистрала " Хемус ", само че това стана едвам в петък и то частично. Няма смяна и тежкотоварните коли след Бяла Слатина не престават по път 306 през Кнежа, Червен бряг и Луковит ", изясни Петър Петров, ръководител на инициативния комитет:

" Протестите не престават. От 8.00 до 09:00 часа в село Чомаковци отново на път 306, към този момент от 19.00 до 20:00 часа в Червен бряг пред детската градина на път 306, другият ден по същия метод, и по този начин, до момента в който не се реши въпроса, до момента в който не бъде отклонено придвижването по регламентирания обходен маршрут. Продължаваме да желаеме оставката на ръководителя на Управителния съвет на организацията поради проявеното безхаберие и безнаказаност ".

Източник: БНР
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР