Втора съдебна инстанция потвърди, че Васил Михайлов - син на

...
Втора съдебна инстанция потвърди, че Васил Михайлов - син на
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник се оправда - биел само като го провокират

Втора правосъдна инстанция удостовери, че Васил Михайлов - наследник на пернишкия зам.-окръжен прокурор Бисер Михайлов, би трябвало да остане за непрекъснато в ареста.

Случаят нашумя, откакто 18-годишният юноша преби следващата си жертва - 61-годишен някогашен футболист на " Миньор ", сегашен началник на клуб.

Оттогава се оказа, че той серийно издевателства в града и даже снима с телефон и разгласява в обществените мрежи " подвизите " си, само че това нормално не носи правни последствия за него.

Михайлов-младши експресно бе арестуван и упрекнат за два случая на телесна щета, в това число и една закана за ликвидиране на жена.

Един от случаите пък е по какъв начин младежът пребива млад служител на реда, до момента в който го снимат. Преди дни Министерство на вътрешните работи заяви, че ще ревизира за какво техният чиновник - обичай по позорен метод от магистратския наследник, не се е ожалил.

Пернишите магистрати обаче си вършат отводи и по тази причина следствията против синковеца бяха преместени първо във Върховна касационна прокуратура (която си мълча дълго време) и в последна сметка стигнаха до Софийска районна прокуратура и са в същия съд.

Именно СРС преди дни наложи също мярка " задържане под стража " на Михайлов.

Днес като втора инстанция Софийски градски съд приема, че макар чистото му правосъдно, би трябвало да се наложи най-тежката мярка за неотклонение, " тъй като само тя може в цялостна степен да подсигурява публичната сигурност ".

" От събраните по делото материали може да се заключи, че този случай не е случайно действие, а самоволните дейности на принуждение са били непрекъснати ", мотивираха се магистратите.

Младежът сподели пред съда, че се е защитавал и че постоянно, когато се е бил - е бил предизвикан.
Ето и цялото съощение на Софийски градски съд:
Васил Михайлов, упрекнат за причиняване на телесна щета и закана с ликвидиране в Перник, остава с мярка „ задържане под стража “, удостовери въззивен състав на Софийски градски съд. Съдът уточни, че и по двете обвинявания може да се направи извод за авторство на закононарушението.

Въпреки че не е осъждан, и няма данни за заплаха от укриване, във връзка с обвинения би трябвало да се вземе най-тежката мярка за неотклонение, тъй като само тя може в цялостна степен да подсигурява публичната сигурност. От събраните по делото материали може да се заключи, че този случай не е случайно действие, а самоволните дейности на принуждение са били непрекъснати, мотивираха се магистратите.

„ Защитавах се, няма хулигански подпубди, постоянно когато съм се бил, съм бил предизвикан “, сподели пред съда Михайлов.

Определението е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР