Втора рокада в министерството на икономиката след предложената смяна на

...
Втора рокада в министерството на икономиката след предложената смяна на
Коментари Харесай

Втора рокада в министерството на икономиката: Освободиха зам.-министър Лилия Иванова

Втора рокада в министерството на стопанската система след препоръчаната промяна на Емил Караниколов с неговия заместител Лъчезар Борисов. Премиерът освобождава зам.-министър Лилия Иванова и на назначава на поста Яна Топалова.
Малко по-рано през днешния ден след Коалиционния съвет, Бойко Борисов разгласи, че прави рокада в министерството поради раздадени бонуси.
" Много добре в доста сфери се оправя (бел.ред. - Емил Караниколов), само че започнах да слушам за неща, които се случват там по отношение на раздадените
бонуси или грантове в Министерството на стопанската система. Искам контролът да е извънредно непоколебим ", изясни Борисов.
Козметични промени в кабинета " Борисов 3 " - сменят петима министри (ВИДЕО) От държавната пресслужба споделят, че смяната в политическия кабинет на равнище зам.-министри цели ускорение на периодите на осъществяване на ограниченията за подкрепяне на бизнеса в изискванията на пандемията от CIVID-19 по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, провеждането на самодейна политика с дребния и междинен бизнес и създаването на нови задгранични пазари за български артикули и производители. Новият заместител - министър Яна Топалова има магистърска степен по специалността „ Бизнес администрация “ от Международно висше бизнес учебно заведение, Ботевград. Трудовият й стаж е в държавната администрация, има управителен опит в региона на интернационалното съдействие, европейски стратегии и планове.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР