Втора поредна седмица Амелия – Мира от Славяни беше номинирана

...
Втора поредна седмица Амелия – Мира от Славяни беше номинирана
Коментари Харесай

Гичка напусна „Игри на волята: България“

Втора поредна седмица Амелия – Мира от Славяни беше номинирана от племето си. Втора поредна седмица тя се изправя против войник от Прабългари и за повторно красивата славянка завоюва борба, този път против Гичка.

Двете трябваше да преминат през трасе от трудности и да съберат 7 елементи от пъзел с човешки размери. Дамите трябваше да носят частите и когато съумеят с всичките, трябваше да подредят пъзел, който представляваше идеален куб. Гичка беше доста по-бърза в събирането на частите, само че се забави в реденето и даде опция на Амелия – Мира да я настигне и в последна сметка първа да подреди своя пъзел.

„ Чувствам се непоносимо, най-много поради тима “, бяха последните думи в шоуто на Гичка, която можем да забележим довечера в „ Игри на волята: студио “, в неделя ще гостува на „ Събуди се “, а в понеделник ще е коментатор в „ На кафе “.
 Игри на волята: България
Марешка показа на Томас, каква е тактиката им за номинации и че проектът е бил да предлагат Георгиос.

Дали дамите ще съумеят да привлекат сърф учителя към тях и да извърнат номинациите в племето, следва да забележим в идващите епизоди.-->

Понеделник от 20:00 ч. следва третата борба за територия в „ Игри на волята: България “.

Как ще се показват племената и кой на коя територия ще живее? Ще съумеят ли Траки да се преборят за лукса, откакто към този момент е ясно, че не са тим, а два обособени лагера? Какво ще се случи с Прабългари, които към този момент са едвам 6 индивида, дали тактиката на Юлиян в действителност няма да се окаже неверна? Ще се завърне ли Йоана в тима на Славяни и дали дамите ще съумеят да извърнат номинациите в своя употребява? Всичко това и още доста, другата седмица в приключенското риалити на NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР