Втора поредна година на плаж в Кранево пушачите получават пластмасови

...
Втора поредна година на плаж в Кранево пушачите получават пластмасови
Коментари Харесай

Второ лято на плаж в Кранево се справят с фасовете от цигари по пясъка с пластмасови фунийки

Втора поредна година на плаж в Кранево пушачите получават пластмасови фунийки, в които могат да изхвърлят пепелта и фасовете си. Услугата може да бъде открита на плаж „ Кранево Север ", а задачата на концесионера е да резервира чистотата на плажната линия.

Мениджърът на плажа Андриан Димитров показа в утринния блок на Българска национална телевизия, че услугата дава резултат, само че част от посетителите на плажа си потеглят с фунийките, откакто изхвърлят пепелта и фасовете си в контейнера, вместо да ги оставят на таблото за идващите гости. Това постанова от комплекса да вършат нови доставки на фунийки.

„ Нашите плажове са чисти и по нищо не отстъпват на тези в чужбина - имаме чудесна плажна линия и чисто море. Кранево е чудесна дестинация за отмора ", добави той.

За поредна година на плажа се вее знамето на международната организация „ Син байрак ", което е пример за качество. Стопаните на плажове у нас го получават след покриване на редица критерии.

Димитров уточни, че в комплекса им сега почиват главно румънци и българи. Той означи 15% по-добра претовареност това лято по отношение на м.г. Очаква дестинациите у нас да бъдат по-сериозно рекламирани, с цел да може да подобрят резултатите си от 2019 година В момента заетостта въз основата, която той съставлява, е 92 на 100.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР