Втора лига отново ще ни предложи интересни сблъсъци в съботния

...
Втора лига отново ще ни предложи интересни сблъсъци в съботния
Коментари Харесай

Втора лига предлага четири интригуващи сблъсъка

Втора лига още веднъж ще ни предложи забавни конфликти в съботния ден. Струмска популярност – Спортист Своге, Марица – Крумовград и Созопол – Добруджа откриват 9-ия кръг във Втора лига от 17:00 часа.

Марица е в страхотна домакинска форма, като е спечелил последните си три семейства в шампионата, до момента в който Крумовград е навръх противоположната вълна – отборът няма победа в последните си три семейства.

Созопол ще опита да се приближи оптимално до местата, които обезпечават избавление в лигата, защото се намира на предпоследно място с актив от пет точки и е вкарал едвам четири гола. Добруджа бележи, само че и позволява забележителен брой голове, само че за момента е относително спокоен в средата на класирането.

Струмска популярност е една от приятните изненади на сезона, защото са позволили едвам 3 гола от началото на сезона и са на втора позиция във краткотрайното класиране с 16 точки. Спортист Своге е на 10-то място и редува победи със загуби и ще се надява да има неизменност в представянето си.

Последният мач за деня е от 19:00 часа и изправя един против различен тимовете на Дунав Русе и Ботев II. И двата отбора не се показват добре от началото на сезона, като дублиращият тим на „ канарчетата “ е с едвам две точки и към момента търси първата си победа, намирайки се на последното място в класирането. Русенци също изпитват съществени усложнения, защото започнаха добре сезонът (3 мача без загуба), само че към този момент пет следващи срещи те нямат победа.

17:00 часа Струмска популярност – Спортист Своге

17:00 часа Марица – Крумовград

17:00 часа Созопол – Добруджа

19:30 часа Дунав Русе – Ботев II

 

Утре (11 септември):

17:00 часа ЦСКА 1948 II – Беласица

17:00 часа Спартак Пл – Витоша Б

17:00 часа Литекс - Монтана

 

Понеделник (12 септември)

17:00 часа Янтра – Лудогорец II

 

Вторник (13 септември)

17:00 часа Миньор – Етър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР