Втора лидерска среща заклещи депутатите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в

...
Втора лидерска среща заклещи депутатите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в
Коментари Харесай

Роди ли се нова тройна коалиция?

Втора лидерска среща " заклещи " депутатите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в стаята на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков в решаващия ден за бъдещото взаимно ръководство. Този път обаче договарянията се водят и прясно " гласувалата " доверие и дала " благословията " си за подобен съюз Движение за права и свободи.

Кирил Петков, Христо Иванов, двамата бъдещи министър председатели на ротация от по 9 месеца Мария Габриел и Николай Денков са на спявка при Желязков не с кого да е, а с тройката законодателни флагмани на Движениео Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев и Делян Пеевски. 



Заради по-ранното изказване на водача на Движение за права и свободи, че " няма да пречим " на съставянето на държавното управление и пристигналото малко по-късно удостоверение за негласна поддръжка от ръководителя на Да, България Христо Иванов, в коридорите на Народно събрание настойчиво се заприказва за основаването на нова тройна коалиция в състав ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи с обща цел - евроатлантическо ръководство. 

" Стане ли порочната женитба на ПП-ДБ и ГЕРБ, хората ще нахлуят в Народно събрание като през 1997 година ", предизвести единствено преди дни Карадайъ. Но в името на правосъдната и конституционната промяна, очевидно думтие са били ревизирани. 

Шушукания отново там настояват, че тази среща с формат - тройка, ще дефинира и финалния аспект на бъдещия Министерски съвет. 
ТЕМА преди 4 часа 936 преди 4 часа 1288 преди 4 часа 2280
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР