Втора лекция на тема Какво очакваме от брака?“ организира общинското

...
Втора лекция на тема Какво очакваме от брака?“ организира общинското
Коментари Харесай

Съветват пловдивчани какво да очакват от брака

Втора лекция на тематика „ Какво чакаме от брака? “ провежда общинското дружество " Радостни обреди ". Беседата е от серията семинари  по брачно консултиране под наслов „ Тя и той в брака “. Съветите ще се дават на 14 март от 18,30 часа в зала „ Лотос “, която се намира против Дома на ул. " Христо Г. Данов ", оповестиха от община Пловдив.   

Специалисти ще изясняват по какъв начин, обръщайки се към предишното, виждаме, че доста от виталните ни рецесии и контузии са свързани с нереални упования. Уверени сме, че визията ни за себе си, близките и света е трябвало да съответствува с упованията ни, с цел да бъдем щастливи. И ето ориста ни сервира дълго чакания обичан. Мислим, че в този момент към този момент  ще бъдем същински щастливи. Докато на очите ни стоят розовите очила на любовта, всичко е прелестно.

Тук ли свършват упованията? Но никой не е отменял действителността. Никой не е отменил това, че другият също има своите упования за обичания, връзките и брака. Не след дълго настава моментът, в който би трябвало да живеем и поддържаме връзка с действителния човек, а не илюзорната ни визия за него. Как да продължим оттук насетне? - това са въпросите, които ще се дискутират на семинара. Отговори ще даде известният психолог Стоичко Миличин.

От общината приканват всеки, който желае да се включи, да се запише за присъединяване на тел. 032/63 11 49, а също по този начин на e-mail: [email protected] или на Facebook страница: Оперативна програма " Радостни обреди ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР