Втора кола на известния сръбски готвач от Монтана Ивицата е

...
Втора кола на известния сръбски готвач от Монтана Ивицата е
Коментари Харесай

Отмъщение с огън! Запалиха втора кола на сръбския готвач Ивицата в Монтана

Втора кола на известния сръбски готвач от Монтана Ивицата е била запалена преди дни, научи организация BulNews. 
Става въпрос за лек автомобил БМВ, на който била драсната клечката в нощта против 5 септември. 



Оказва се, че колата е благосъстоятелност на дамата на готвача – на 48 година от Чипровци. На 26 август бе запалено и „ Ауди А4 “, още веднъж на същата дама. По неофициална информация и двете возила са употребени от Ивицата. 



В Монтана се приказва, че напоследък палежите в града са зачестили и е допустимо да има връзка сред тях. Освен двата автомобила на готвача, преди време били запалени още няколко коли, като хората в града шушукат, че офанзивите са възмездие от локалния предприемач М.К., който имал професионални връзки с Ивицата. 
Преди време други две коли, благосъстоятелност на едно семейство, също били запалени в границите на два месеца в Монтана. Любопитното в тази ситуация е, че става въпрос за членовете на фамилията на някогашна служителка на същия предприемач. 
От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че от началото на годината запалените коли са общо 9. Униформените твърдят, че се работи по всички случаи, само че все още няма данни за връзки сред палежите. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР