Втора жена в София е подала сигнал, че е била

...
Втора жена в София е подала сигнал, че е била
Коментари Харесай

БТВ: Втора жертва на Валиумния изнасилвач холандеца Йохан в София

Втора жена в София е подала сигнал, че е била изнасилена от известния в Холандия като Валиумния изнасилвач, оповестява бТВ. 

``
реклама

Гражданинът на Нидерландия, който живее у нас, беше упрекнат в брутално обезчестяване на 32-годишна майка на 3 деца по Коледа, написа " Флагман ".бг.

Новият сигнал е за посягане, станало в края на октомври. Подала го е унгарска гражданка. Описаното от нея е сходно с другия случай – срещнала се с Йохан С., по своя воля пристигнала в жилището му, където била упоена от него и по-късно той се гаврил с нея. Деянието се проверява.

Междувременно мъжът e под домакински арест, а съседите му в „ Зона Б-5 “ живеят в боязън.

 

Историята на Йохан С. стартира през 2006 година, когато 3 дами в родната му Холандия подават сигнали за това, че са били упоени и изнасилени от него. Заради употребяваното от него средство за похищенията става прочут като Валиумния изнасилвач и става един от най-търсените нарушители в страната. Прокуратурата дори взема решение да популяризира името му и фотография за да защищити други евентуални жертви.

Откриват го в Бразилия, откъдето е екстрадиран. Холандският съд в началото му дава 10 година отнемане от независимост, само че след обжалване присъдата е понижена. Причината – не било задоволително добре потвърдено, че Йохан С. е употребявал упойващи субстанции за реализирането на закононарушенията.

След като излиза от пандиза през 2010 година, мъжът прави всичко допустимо, с цел да заличи онлайн следите от дейностите си. Мести се в Полша, където работи в проучвателен център. Разкрит е и отива в Малта. Там огромна гласност придобива сигналът на локалната му другарка, че е била изнасилена от него. Той отхвърля, като твърди, че в основата е скандал за пари.

Той не дава отговор на позвъняванията ни, отхвърли и да ни отвори вратата на жилището, в който е под домакински арест.

Адвокатът му Драгомир Александров също отхвърля да даде изказване на този стадий. Обясни, че клиентът му де факто е осъждан за обезчестяване в Нидерладния през 2007 година, само че де юре е с чисто правосъдно досие, тъй като към този момент е оправдан.

Въпреки множеството сигнали, следствия по съмнения за изнасилвания на дами в Нидерландия, Испания, Малта и няколко години в пандиза в Нидерландия, Йохан С. се води неосъждан, тъй като е оневинен по всички случаи, с изключение на този, за който е оправдан.

Съседите му от „ Зона Б-5 “ са сюрпризирани, само че след похищението по Коледа си напомнят и други странни случки от месеците преди този момент. Миналата година холандецът бил пребит – незнаен нападател му докарал комоцио. Става дума за случай, който доста предхожда двата сигнала за изнасилвания. Опасенията на хората са, че близки на други жертви могат да стартират да си отмъщават.

Никой не желае да живее до осъждан изнасилвач.

„ Очевидно е, че този човек е, по този начин да се каже, умопобъркан – човек, който не можеш да предположиш, че е податлив да демонстрира такива действия. Това ме навежда на мисълта, че в действителност той може във всеки един миг да превърти по този начин да се каже и не е ясно какво може да стори. Не мислим, че подобен човек е редно да е в жилищна кооперация. С толкоз доста деца, с толкоз доста фамилии “, разяснява комшия на Йохан С.

Съседи, които отхвърлиха да застанат пред камерата ни, споделиха, че след Нова година са трансформирали изцяло навиците си – не излизат сами, заобикалят да се прибират късно и живеят под непрекъснат стрес.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР