Втора година поред април е тук, а нов сезон на

...
Втора година поред април е тук, а нов сезон на
Коментари Харесай

5 епични сериала, които да не пропускате тази пролет

Втора година подред април е тук, а нов сезон на Game of Thrones няма. За благополучие, предишният декември в Европа започва нов тв канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-качествените трагични исторически сериали сега, подбрани от целия свят.

Изцяло преведен на български и свободен от реклама, Epic Drama е типичен тв канал. Ако го нямате в пакета си, попитайте за него своя кабелен оператор.

Вече и в София – в мрежата на NET1 на позиция 82, в южна България – в Телекабел на HD позиция 228 и SD канал 185, в TV Sat Com в Асеновград, както и в NetWorx в Русе и още градове в северна България – на позиция 230, ето кои наложителни заглавия ще покаже Epic Drama през април.

БЛУДНИЦИ | Harlots

От 11 април, сряда, в 22:00



" Блудници " е завладяваща трагична поредност, чието деяние се развива в динамичния и вселенски Лондон в края на 18-ти век. Предлага самоуверен взор към най-скъпоценната комерсиална активност в града: секса, във време, в което една на всеки пет дами е продажница.

Току-що завършиха фотосите на втори сезон на основаната от напълно дамски креативен екип поредност. Знае се, че в него ще взе участие Лив Тайлър. Epic Drama изпрати собствен специфичен делегат на снимачната площадка в Лондон, Stanislava Ivy, създател на кино видео блога Cinema Confidential. Очаквайте нейния роман напълно скоро.

Като подарък към феновете си, сега Epic Drama дава опция епизод 1 на първи сезон да се гледа свободно онлайн тук: www.epicdrama.bg/watch-now.

ЧУМАТА | La Peste

Всяка неделя в 23:00, повтаряне в четвъртък в 22:55

Черната гибел се спуска над Севиля от 16-ти век - един от най-богатите и значими градове в света. Еретикът Матео би трябвало да се завърне в града, който го е осъдил на гибел. Той скоро е задържан отново, само че Светата работа му предлага договорка за опрощаване на греховете - в случай че реши серията от убийства в града, ще бъде оневинен.

Потопен в интриги и изменничество, " Чумата " е неповторим таен трилър, който ще ви изправи косата от напрежение и ще ви върне в комплицираните времена, когато публичните забрани и тайният хедонизъм вървят ръка за ръка.

Всеки епизод от поредицата коства към $1.8 млн! „ Чумата “ счупи всички върхове по гледаемост в родната си Испания. Премиерният ѝ епизод през януари 2018 събра 40% повече фенове от премиерата на 7ми сезон на Game of Thrones в страната.



Като подарък към феновете си, сега Epic Drama дава опция епизод 1 да се гледа свободно онлайн тук: www.epicdrama.bg/watch-now  

ВЕРСАЙ | Versailles

От 7 април, събота, в 22:55 и още веднъж: 9 април, понеделник, от 22:00



Добре пристигнали в света на власт и изменничество, обич, сласт и войни от всевъзможен тип, където придворните се борят за кралското снизхождение. Френският крал Луи XIV е на 28 година и най-сетне едноличен държател на своето кралство. Преследван от детски мемоари за прелом против татко си, той поръчва градежа на най-красивото място в Европа - двореца Версай.

Дворът също е полесражение за любовта, до момента в който кралицата Мария Тереза се бори да укроти сластния манталитет на брачна половинка си. Може ли да завоюва назад сърцето му против съперницата си, сестрата на британския крал? Това е Версай в цялата му жестока популярност!

ПОЛДАРК | Poldark

От 8 април, неделя, Великден, в 22:00

През 1783 година, когато Рос Полдарк се завръща от Американската война за самостоятелност в калаените си мини в Корниш, той открива, че са настъпили доста промени. Баща му е мъртъв, имението му е в руини и обичаната му Елизабет е сгодена за братовчед му Франсис.

Решен да възвърне наследството на татко си и да помогне на локалните хора, той скоро си навлича проблеми, спасявайки младата скитница Демелца от скандал и пробвайки се да откри надзор над мините, мечтани от неговия противник - алчният и нахален Джордж Уорлеган.

След като се увенча с голям брой награди, сериалът счупи върховете по гледаемост от Съединени американски щати до Обединеното кралство и се потвърди като международен шлагер. При първото си лъчение по БиБиСи през 2015 той притегли над 5 млн. фенове.

МИНИАТЮРИСТЪТ | THE MINIATURIST

От 7 април, събота, в 22:00 и още веднъж: 10 април, вторник, 55 мин. след среднощ



По претекстове от един от най-скоростно разпродаващите се дебютни романи на предишното десетилетие, " Миниатюристът " е вълнуващ, разточително сниман трилър, който ни отваря вратите на дом, където под повърхността на хубостта и високата класа надничат неразрешени пристрастености и рискови секрети.

През 1686 година 18-годишната Нела Оортман влиза в грандиозна къща в най-богатия квартал на Амстердам. Изпълнена с очаквания и фантазии, тя е пристигнала от тихата провинция, с цел да стартира нов живот като брачна половинка на заможния търговец Йоханес Бранд. Но вместо от Йоханес, тя е посрещната от студената му сестра Марин и бързо схваща, че в техния дом нищо не е такова, каквото наподобява.

Когато Йоханес най-сетне се появява, той ѝ носи най-необичайния подарък - кукленска къща, имитация на техния дом. Тя би трябвало да бъде мебелирана от умел миниатюрист, чиито мънички творби демонстрират какво се случва в дома по непредвидени способи и наподобява предсказват бъдещето с притеснителна акуратност.

Поредицата е по дебютния разказ на Джеси Бъртън от 2014 година Книгата се трансформира в издателски феномен. Издадена допълнително от 38 страни, в това число и в България, и притежател на голям брой награди, тя се продаде допълнително от 1 млн. копия по света.

Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР