Втема в уебсайта Reddit, която има повече от 6500 коментара

...
Втема в уебсайта Reddit, която има повече от 6500 коментара
Коментари Харесай

Кои са най-разочароващите градове в света?

Втема в уеб страницата Reddit, която има повече от 6500 коментара и 5800 гласувания до момента, потребителят на yu/0_7_0 попита хората за града, от който са били най-разочаровани. И хората имаха да споделят доста - от опасения за сигурността до ужасна храна до просто места, които са несправедливо надценени. За това споделя.

Атлантик Сити в щата Ню Джърси, Съединени американски щати заема челното място като едно от най-надценяваните места, изключително измежду туристите, които чакаха това да е версия на Лас Вегас от източното крайбрежие.

„ Атлантик Сити. Той е доста по-мръсен и занемарен, в сравнение с си мислех, че ще бъде “, сподели User_492006, като провокира поредност от мнения по-късно.

Друго място, което потребителите считат, че е извънредно надценено, е Маракеш в Мароко.

„ Маракеш несъмнено е бил необикновен преди към 2000 година, само че в този момент просто се усеща като версия на Дисниленд на тяхната просвета, изработен като за западните туристи. Хора в костюмите на Али Баба се преструват на пустинни номади “, сподели консуматор на име legshampoo. „ Половината от техните „ ръчно направени артикули “ са просто евтини неща от Китай. И не можете да извървите няколко крачки, без да ви се приближат измамници. Целият град просто се усеща като фасада за привличане на туристически пари. "

Потребителите също побързаха да назоват Ниагарския водопад , постоянно именуван едно от най-големите чудеса на света, че също по този начин се трансформира в туристическа атракция, която към този момент не кара посетителите да се усещат като че ли са едно с природата.

„ Не знаех, че водопадите ще бъдат в град. Мислех, че ще бъде народен парк. Цялото място просто се усещаше като голям търговски център “, сподели потребителят youburyitidigitup.

Дубай е различен град, който беше подложен на рецензии за това, което потребителите смятаха за висша несериозност.

„ Реших да прекарам 10 дни там. Достатъчни ми бяха 24 часа. Твърде доста молове. Няма просвета “, сподели потребителят wric84. Потребител на име mal1k7 също уточни по какъв начин Дубай е построен върху труд, импортиран от прилежащи страни. „ Тази страна е издигната върху кръвта и душите на евтина работна ръка от Пакистан, Индия, Шри Ланка, Бангладеш “, споделиха те.

Други също считат, че Бали , в миналото хубав плажен парадайс, в този момент също се е трансформирал в туристически център.

„ Бали се промени толкоз доста през последните 10 години. Някога беше толкоз красиво и невероятно… в този момент е цялостно с „ цифрови номадски “ чанти и надценена храна и нелепости “, сподели потребителят HippoNo9775. „ Спомням си, когато беше просто готино място за сърфиране с евтини ястия. “

Много консуматори също имаха проблем с Пекин , който смятаха, че не е просто пресилена дестинация, само че също по този начин е изпълнен с расизъм.

„ Пристигнах в края на трансмонголско железопътно пътешестване, виждайки толкоз доста невероятни места и мисля, че това беше просто голям антиклимакс “, сподели консуматор на име Teapigs1984. „ Бях изплашен от равнището на въоръжена сигурност на всички места, трябваше да се преборя с толкоз доста измамници, не ми беше прелестно да ме допират и да му се смеят, когато бях в метрото (аз съм доста бял европеец с къдрава коса). Като цяло просто го открих в действителност предизвикателно, макар някои невероятни гледки.”

В отговор на това, различен консуматор, наименуван thisis2022, описа историята си за изправяне против неподходящи погледи и расизма, насочен към него, тъй като е негър.

Всъщност расизмът изглеждаше повтаряща се тематика, която се обрисува като един от основните фактори, които вършат прекарването в чужбина отвратително.

„ Всеки път, когато отида в Париж , се узнавам по какъв начин да кажа: „ Съжалявам, че не приказвам френски, аз съм малоумен американец “ на френски. Парижаните го обичат “, сподели консуматор с името nabbitnabbitnabbit.

Но освен расизмът накара доста пътувания да се усещат странни и рискови. В някои случаи потребителите фактически се усещаха изправени пред рискове по улиците на нов град.

„ Стреляха по мен 5 минути след идването ми в Рио де Жанейро “, сподели консуматор на име VerySpecialCognac, който по-късно добави редакция, с цел да обясни какво тъкмо се е случило.

„ След седемчасово пътешестване от Сао Пауло в Бразилия с двама другари, за малко да ме ограбят на бензиностанция ", разяснява различен консуматор.

Този консуматор, както и доста други, също счита, че град, заобиколен от бедност, е най-лошото преживяване. „ Ню Орлиънс “, прибавиха те. „ Храната беше страхотна, музиката беше страхотна, само че градът беше ужасяващ, миришеше на пикня и повръщане на всички места, където отидохме. “

Някои се усещаха по същия метод и за Манила във Филипините. "Трафикът беше ужасяващ и беше толкоз замърсен ", сподели консуматор на име Bigjay_37. "Хубави здания, само че цялото прекарване беше стресиращо. "

Неапол е друга дестинация, която беше наричана „ лепкава като маса на Макдоналдс “. Мнозина също се оплакаха какъв брой рисков е италианският град.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР