Всяко зло - за добро, са казали хората. За певицата

...
Всяко зло - за добро, са казали хората. За певицата
Коментари Харесай

Адел поздрави Никол Ричи, а феновете се възхищават на тялото на певицата

Всяко зло - за положително, са споделили хората. За певицата Адел това несъмнено важи. Разводът ѝ се отрази по-скоро благотворно (поне външно), тъй като тя е неузнаваема. Сигурни сме, че тази сложна разлъка и измененията, през които минава певицата ще се отразят в новото ѝ творчество.

Докато чакаме за нова музика, следим какво се случва в формалните профили на Адел, очаквайки музикални вести, само че уви... към момента NADA (преведено от испански език значи " нищо " ). Но пък попаднахме на последната обява на Адел, която се оказва завладяваща.

Виж още:

В чест на рождения ден на своята близка другарка, актрисата Никол Ричи, певицата разгласява поредност от фотоси и видеоклипове в Instagram, в които сподели освен трогателни моменти с рожденичката, само че и се вижда по какъв начин се е трансформирало тялото ѝ, въпреки фрагментите да не са със супер качество, смяната е повече от видна.

" Пиша просрочен привет за рождения ден на мой другар. Ти си моята дневна доза благополучие. Възхищавам ти се и доста те обичам. Ти си олицетворение на положителния нарцисизъм и безспорна дивотия! Продължавай да ни разсмиваш, а ние ще те обожаваме до луната и назад ", написа тя, само че иронично добави: " Всъщност гневна съм, че тя към този момент знае всичко това ", а Никол отговори в мненията: " За бога. " Не знаем по какъв начин са изкарали празника и дали са били дружно, само че едно е несъмнено - светът чака с боязън нова музика от Адел!

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР