Всяко усилие си е струвало, когато е в името на

...
Всяко усилие си е струвало, когато е в името на
Коментари Харесай

Георгиев: Открихме 4-етажния паркинг за 310 автомобила в “Надежда 1”

Всяко изпитание си е коствало, когато е в името на жителите на София. Днес с кмета на регион “Надежда ” инж. Димитър Димов открихме 4-етажния паркинг за 310 автомобила в “Надежда 1 ”. Вече 310 фамилии ще имат съвременен европейски паркинг, в който да паркират колите си, заяви някогашният ръководител на СОС Георги Георгиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Това е първият многоетажен квартален паркинг по нашата общинска стратегия. Намира се единствено на 50 метра от метростанция “Надежда ”. В паркинга има 32 места с опция за зареждане на електрически коли.

Обособени са 14 места за хора с увреждания. Обектът разполага с асансьор, осветяване, зелени алеи и пейки за отдих.

Щастлив съм, че след решението на Столичния общински съвет, публичните разисквания и работни срещи с кмета на региона инж. Димитър Димов и месеци на упорита работа, през днешния ден можахме публично да открием огромния съвременен паркинг, от който жителите на региона се нуждаеха, декларира Георгиев.

Това е методът да решаваме проблемите с паркирането. Подкрепете претендента ни за областен кмет Инж. Димитър Димов на балотажа в неделя, с цел да може “Надежда ” да продължи да се развива, прикани Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР