Всяко шоу си има неговото време. Шоуто, което Слави се

...
Всяко шоу си има неговото време. Шоуто, което Слави се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Шоуто, което Слави се опитва да прожектира на българите, вече е стар сезон

" Всяко шоу си има неговото време. Шоуто, което Слави се пробва да прожектира на българите, към този момент е остарял сезон. Стига нови строеве и чупене на структури. Слави и неговото шоу би трябвало да останат в предишното ", отсече Петков.

„ Стига толкоз драми, чупене на държавни управления и нови строеве. Слави и неговите хрумвания би трябвало да останат в предишното. Това е на ниска цена трик, с цел да са на вълната на евтина известност. Не мисля, че някой го взима на съществено “, разяснява Петков във връзка концепцията на „ ИТН “ за смяна в държавното устройство към президентска република.

„ Недоумявам, откакто е имало слотове за октомври и ноември, за какво служебното държавно управление избра да вземе единствено един транспортен съд. Обадих се на енергийния министър на Гърция за какво не можахме да имаме слотове, само че с удивление разбрах, че връзката е била вяла и не е имало напъни за намиране на слотове. Толкова положителни и контрактувани кораби бяха оставени и не бяха купени “.

Това съобщи в „ Тази неделя “ по БТВ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Според него контрактуваните 7 танкера с полутечен газ от неговото държавно управление са били доста по-евтини от тези, които са продавани в Европа.

„ Нашето държавно управление всеки ден изпращаше поръчка до „ Газпром “, с цел да си извърши контракта. Докато аз бях министър председател, ние си изпълнявахме контракта прецизно, само че от другата страна нямаше доставки “, уточни Петков.

Той показа, че е обмислял дали да включи в делото за клюка, което заведе против ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, и Делян Добрев:

„ Ще се фокусираме върху господин Борисов, тъй като имам вяра, че опорките на Делян Добрев са подбудени от Борисов. Аз мисля, че Добрев не приказва личните си хрумвания, а тези на Борисов “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР