Всяко решение за уволнение или назначение на министър е при

...
Всяко решение за уволнение или назначение на министър е при
Коментари Харесай

Кирил Петков: Всяко решение за министър е при Денков и Габриел

Всяко решение за уволняване или предопределение на министър е при акад. Денков и Мария Габриел. Важно е да се съблюдава разделянето на управляващите.


Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Петков застана зад думите на финансовия министър от сряда и посочи: Той сподели, че в случай че бюджетът не бъде признат, той ще си подаде оставката. За други оставки не е приказвал.

Кирил Петков бе безапелационен, че в обединяването на ПП-ДБ всяко решение се взема, откакто е разисквано от всички водачи.

Здравният министър би трябвало да бъде изслушан през днешния ден в комисия, напомни Петков. Според него освен „ Пирогов “, а всички държавни лечебни заведения би трябвало да минат през инспекция.

Връщаме се към институционалността, връщаме се към процедурите. Нещата няма да се случват с телефонен диалог, сподели още Кирил Петков.

Той акцентира, че дерогацията на " Лукойл " би трябвало да падне от 1 март, тъй като би трябвало подготовка. “Призовавам сътрудниците от ГЕРБ да не преговаряме тази тематиката на всеки две седмици. Имаше сделка за 1 март ”, добави Кирил Петков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР